Allmänt

Dessa allmänna villkor gäller mellan dig som kund och HB Källarbageriet i Mullsjö, org.nr 969768-6757, vid beställning av varor på via vår webbutik.

Avtal och kunduppgifter

För att kunna göra ett köp i webbutik måste kunden acceptera våra allmänna villkor. Genom att acceptera villkoren förbinder sig kunden att följa villkoren i sin helhet samt bekräftar att kunden har tagit del av informationen.

Beställning

Vid ett köp är det villkoren som står på denna sida, dagen du lägger din beställning, som gäller. Skulle av någon anledning dessa villkor ha ändrats mellan tidpunkt för beställning och leverans, är det alltså informationen som stod vid beställningens datum som gäller.

Priser & Frakt

Priset för varan eller varorna som du beställer, är det pris som visades dagen då du lade din beställning. Skulle priset av någon anledning ha ändrats mellan tidpunkt för beställning och leverans, är det alltså priset som visades vid beställningens datum som gäller. Samtliga priser är angivna inklusive moms om inget annat anges. Eventuell fraktavgift på din beställning specificeras i kassan när du bekräftar din order.

Betalningsmetod

Vi accepterar alla större betal- och kreditkort och erbjuder en säker hantering via iZettle betaltjänster. Vi erbjuder också möjligheten att betala med säker direktbetalning via Klarna. Genom att lämna information i kassan godkänner du Klarnas Villkor. Innan du slutför ditt köp måste du godkänna HB Källarbageriet i Mullsjös allmänna villkor. Eventuella kreditupplysningar tas aldrig direkt i Klarna Checkout, detta kan företräda beroende på vilket betalningsalternativ du har valt och tas i detta fall av Klarna. Kreditupplysningen som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning av dig.

Leveranstid

Normalt är leveranstiden mellan 2-5 arbetsdagar. Vi strävar efter att alltid leverera så snabbt vi kan och leverera inom angivna tidsramar. Vid tillfälliga ordertoppar eller oväntade händelser, kan leveranstiden i vissa fall vara längre. I dagsläget erbjuder vi inte några fraktalternativ utan alla beställningar hämtas av kund i vårt bageri på denna adress.

Källarbageriet i Mullsjö, Mauritz väg 4, Mullsjö

Ändringar och avbokning

Vid eventuell ändring eller avbokning av din order, kontaktar du oss antingen på telefon eller mail. Kostnad kan tillkomma för detta ändamål, till exempel om en order redan blivit skickad, denna kostnad kan variera beroende på hur långt leveransen har hunnit.

Force Majeure

Vid händelser som krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, uteblivna leveranser från leverantörer, myndighetsbeslut samt likvärdiga händelser som inte kunnat förutses, ska detta hänföras till force majeure. Detta innebär att HB Källarbageriet i Mullsjö befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Ångerrätt

Enligt distans- och hemförsäljningslagen gäller inte ångerrätten på livsmedel. För att läsa mer om detta kan du göra detta på Konsumentverkets hemsida:

https://www.konsumentverket.se...

Reklamation

Vi gör allt för att din beställning ska levereras felfri och enligt utsatt tid. Skulle någon av varorna mot förmodan få en defekt eller rent av vara fel vara, kan du reklamera detta till HB Källarbageriet i Mullsjö. Detta gör du genom att kontakta oss antingen per mail, [email protected], eller per telefon, 0733-46 26 81, så hjälper vi dig. Vid reklamation av är ersättningsleveransen kostnadsfri för kunden.

Personuppgifter

Behandling av personuppgifter sker enligt gällande lagstiftning och innebär att personuppgifter inte bevaras längre än nödvändigt med hänsyn till ändamålen med behandlingen. När uppgifterna inte längre är nödvändig, gallras dessa bort. Vid hantering av personuppgifter iakttas alltid hög säkerhet och sekretess. Du kan läsa mer om vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.