Om oss

AKTUELLT

Vi är otroligt glada att kunna meddela att Källarbageriet nu tar ett stort steg och flyttar till nya lokaler. Mullsjö får därmed en ny trevlig samlingspunkt!

Under våren flyttar vi in på Kyrkvägen i Nordic Wellness gamla lokaler och utökar då bageriet med en servering. Just nu planerar vi och lokalerna renoveras, mer info kommer inom kort.

Vi behöver också bli fler! Vi behöver cafépersonal på deltid. Är du glad, social och driven och vill jobba med människor, service och bakverk så kan det vara dig vi söker. Är du intresserad? Skicka CV och personligt brev till oss via meddelande eller mejl.

OM

Vi är ett litet hembageri beläget i centrala Mullsjö. Vi öppnade vårt källarbageri i april 2014. Bakom bageriet står familjen Tornell. Bagare är konditorutbildade Therese Tornell.

Källarbageriet ska vara kvartersbageriet dit du kan komma och köpa dina morgonfrallor och bullar till 11-kaffet precis som du är. Hos oss är du alltid välkommen! Våra produkter är hembakade på riktigt. Vi använder äkta råvaror utan tillsatser och bakar med stor omsorg. Vi vänder oss främst till privatpersoner och företag i Mullsjö och Habo.

2019 startar vi vår webbutik. Så nu kan du där du är köpa våra goda varor, hembakat, kaffe, marmelad mm., och sen komma och hämta varorna i vårt bageri. Vi räknar med att inom kort också kunna erbjuda leverans hem till din dörr.

Följ oss på Facebook, så missar du inget.


ÖPPETTIDER i Bageriet: Onsdag-Fredag - 7.00-13.00, 16.00-18.00, Lördag - 8.00-13.00