OM

Om...


...Källarbageriet i Mullsjö

Vi är ett litet hembageri beläget i centrala Mullsjö. Vi öppnade vårt källarbageri i april 2014. Bakom bageriet står familjen Tornell. Bagare är konditorutbildade Therese Tornell.


Källarbageriet ska vara kvartersbageriet dit du kan komma och köpa dina morgonfrallor och bullar till 11-kaffet precis som du är. Hos oss är du alltid välkommen! Våra produkter är hembakade på riktigt. Vi använder äkta råvaror utan tillsatser och bakar med stor omsorg. Vi vänder oss främst till privatpersoner och företag i Mullsjö och Habo.


...Beställning, öppettider, leverans och varor ”på hyllan”

Vi bakar främst på beställning. Detta gör att vi kan erbjuda nybakat bröd när du vill ha det. Du är varmt välkommen med din beställning via telefon, 0733-46 26 81, eller e-post, info@kallarbageriet.se eller varför inte besöka oss i bageriet. Bageriet är öppet ons-fre 7.00-13.00 och 16.00-18.00 samt lör 8.00-13.00. Vi har alltid något, bröd eller kakor, på hyllan, så har du glömt att beställa kan det vara värt med ett besök ändå.


...Ekologiska varor

Vi på Källarbageriet vill ge våra kunder möjligheten att ge sitt bidrag till en hållbar utveckling. Därför erbjuder vi våra matbröd bakade med ekologiska ingredienser. Våra bröd är ännu inte KRAV-märkta men vi följer i möjligaste mån deras riktlinjer. Tyvärr är det så att efterfrågan på ekologiska varor ännu inte är så stor. Detta påverkar priserna på dessa ingredienser, och vi tvingas ha olika priser på våra ekologiska och icke-ekologiska varor.